Arie Franx in programma adviescommissie ICHOM

December 24, 2019
0 comments

Linnean is een open, landelijk netwerk van meer dan 600 gedreven patiënt(vertegenwoordigers), zorgverleners, zorgverzekeraars, onderzoekers en leveranciers. Samen maken wij ons hard voor waardegedreven zorg.

Waardegedreven zorg is zorg die zo georganiseerd en geleverd wordt dat zij beter aansluit bij de behoeften van de patiënt. Het is een concept dat gaat over het continu leren en verbeteren op basis van uitkomsten en kosten. Het raakt daarmee aan andere concepten zoals samen beslissen, leveren van juiste zorg op juiste plaats, registratie aan de bron, etc.

Wij willen de implementatie van waardegedreven zorg in Nederland versnellen. Dat doen we door zorgprofessionals- en partijen met elkaar te verbinden. Op dit platform, in werkgroepen en op netwerkbijeenkomsten komen we bijeen om van elkaar te leren en samen de zorg te verbeteren.  

Sluit u aan bij Linnean 

Wilt u ook bijdragen aan waardegedreven zorg in Nederland? Sluit u aan bij Linnean! Iedereen die betrokken is bij de zorgsector in Nederland is welkom in ons netwerk en kan kosteloos deelnemen aan alle activiteiten. Als lid ontvangt u het laatste nieuws in uw mailbox, kunt u vragen stellen, meepraten en deelnemen aan bijeenkomsten. 

Ook buiten bijeenkomsten om wil Linnean de kennisoverdracht tussen zorgprofessionals bevorderen. Dit doen we door inspiratieverhalen, praktijkvoorbeelden en ervaringen met elkaar te delen. 

Filter op:

     

    

Nieuws

ICHOM heeft een expert programma commissie dat ICHOM adviseert over het programma. Zo ook voor het congres in Barcelona van 18-20 mei 2020.

De expert programma commissie (expert conference programme advidory committee, CPAC) van ICHOM bestaat uit ongeveer 20 mensen. Nederland is daar met vijf mensen vertegenwoord:  Pieter de Bey, Santeon ziekenhuisgroep, Jan Hazelzet van Erasmus UMC, Annemarie Haverhals van i+solutions en Niek Klazinga van het Amsterdam UMC/ OECD. Arie Franx sluit vanuit het Linnean Initaitief aan. 

Ze maken deel uit van een internationale groep van experts op het gebeid van het meten van uitkomstmaten.

 Bekijk alle experts 

 

Images

Twitter

0  Comments

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie settings