Inschrijving geopend: webcast 18 juni over whitepaper Data & IT

11-06-2020
0 reacties

Linnean is een open, landelijk netwerk van bijna 800 gedreven patiënt(vertegenwoordigers), zorgverleners, zorgverzekeraars, onderzoekers en leveranciers. Samen maken wij ons hard voor waardegedreven zorg.

Waardegedreven zorg is zorg die zo georganiseerd en geleverd wordt dat zij beter aansluit bij de behoeften van de patiënt. Het is een concept dat gaat over het continu leren en verbeteren op basis van uitkomsten en kosten. Het raakt daarmee aan andere concepten zoals samen beslissen, leveren van juiste zorg op juiste plaats, registratie aan de bron, etc.

Wij willen de implementatie van waardegedreven zorg in Nederland versnellen. Dat doen we door zorgprofessionals- en partijen met elkaar te verbinden. Op dit platform, in werkgroepen en op netwerkbijeenkomsten komen we bijeen om van elkaar te leren en samen de zorg te verbeteren.  

Sluit u aan bij Linnean 

Wilt u ook bijdragen aan waardegedreven zorg in Nederland? Sluit u aan bij Linnean! Iedereen die betrokken is bij de zorgsector in Nederland is welkom in ons netwerk en kan kosteloos deelnemen aan alle activiteiten. Als lid ontvangt u het laatste nieuws in uw mailbox, kunt u vragen stellen, meepraten en deelnemen aan bijeenkomsten. 

Ook buiten bijeenkomsten om wil Linnean de kennisoverdracht tussen zorgprofessionals bevorderen. Dit doen we door inspiratieverhalen, praktijkvoorbeelden en ervaringen met elkaar te delen. 

Filter op:

     

    

Nieuws

Linnean zet haar missie om de implementatie van waardegedreven zorg in Nederland te versnellen, digitaal voort. Op 18 juni gaan Egge van der Poel en Frits van Merode met Leone Flikweert en Johan van Soest in gesprek over de whitepaper Data & IT optimaal inzetten ten behoeve van Samen Beslissen.

De bijeenkomst wordt gelivestreamd via een webcast. Uiteraard proberen we ook zoveel mogelijk uw vragen aan bod te laten komen. Mocht u dus van tevoren al vragen hebben, stuur deze dan naar linnean-initiatief@zinl.nl.

Het verheugt ons u mede te delen dat de inschrijving voor de webcast nu geopend is. U kunt zich inschrijven op de pagina van het evenement.

Omdat het evenement digitaal is, kunnen meer mensen aansluiten. Dus mocht u mensen in uw organisatie of in uw netwerk kennen voor wie deze webcast ook interessant is, zet deze uitnodiging dan vooral door.

Afbeeldingen

Twitter

0  reacties

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen