Advies menu generieke PROMs

21-11-2019
0 reacties

Linnean is een open, landelijk netwerk van meer dan 900 gedreven patiënt(vertegenwoordigers), zorgverleners, zorgverzekeraars, onderzoekers en leveranciers. Samen maken wij ons hard voor waardegedreven zorg.

Waardegedreven zorg is zorg die zo georganiseerd en geleverd wordt dat zij beter aansluit bij de behoeften van de patiënt. Het is een concept dat gaat over het continu leren en verbeteren op basis van uitkomsten en kosten. Het raakt daarmee aan andere concepten zoals samen beslissen, leveren van juiste zorg op juiste plaats, registratie aan de bron, etc.

Wij willen de implementatie van waardegedreven zorg in Nederland versnellen. Dat doen we door zorgprofessionals- en partijen met elkaar te verbinden. Op dit platform, in werkgroepen en op netwerkbijeenkomsten komen we bijeen om van elkaar te leren en samen de zorg te verbeteren. Opgenomen bijeenkomsten kunt u terugkijken 

Sluit u aan bij Linnean 

Wilt u ook bijdragen aan waardegedreven zorg in Nederland? Sluit u aan bij Linnean! Iedereen die betrokken is bij de zorgsector in Nederland is welkom in ons netwerk en kan kosteloos deelnemen aan alle activiteiten. Als lid ontvangt u het laatste nieuws in uw mailbox, kunt u vragen stellen, meepraten en deelnemen aan bijeenkomsten. 

Ook buiten bijeenkomsten om wil Linnean de kennisoverdracht tussen zorgprofessionals bevorderen. Dit doen we door inspiratieverhalen, praktijkvoorbeelden en ervaringen met elkaar te delen. 

Filter op:

     

       

Nieuws

Op 21 november tijdens de landelijke netwerkbijeenkomst in Utrecht vertelt Caroline Terwee meer over het advies van generieke PROMs.

Dit advies wordt samen met de onderzoeksagenda PROMs aangeboden aan Heleen Post van Patiëntenfederatie Nederland.

Dit is een afsluiting van een proces van 1 1/2 jaar dat begon met de vraag waar PROMs voor ingezet kunnen worden en wat de invloed is van verschillende doelen op de keuze van PROs en PROMs. De conclusie was dat voor diverse gebruiksdoelen, dezelfde PROs relevant zijn. In dit proces werden diverse thema's behandeld van theoretische kaders, dezelfde taal spreken en mogelijke barrieres bij implementatie. 

Hieronder kunt u het advies en de onderzoeksagenda vinden.

Advies menukaart generieke PROMs


Onderzoeksagenda PROMs

Binnen 2 weken zal het verslag en foto's van de landelijke netwerkbijeenkomst beschikbaar zijn, inclusief de presentaties. U ontvangt hierover een email.  U ontvangt deze mail als u een profiel heeft aangemaakt onder de rode knop netwerk. 

Afbeeldingen

Landelijke netwerkbijeenkomst

Twitter

0  reacties

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen