Jan Fokke Mulder - gespreksleider bijeenkomst Waardegerichte bekostiging

ProfielfotoMarloes Zuidgeest 16-11-2020

Jan Fokke Mulder is Vice President van CGI, CGI (Canada, Montreal) is de vijfde grootste onafhankelijke dienstverlener op het gebied van informatietechnologie en bedrijfsprocessen ter wereld.

Met meer dan 75.000 professionals bedient CGI duizenden wereldwijde klanten vanuit kantoren en bezorgcentra in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië-Pacific, waarbij gebruik wordt gemaakt van een uitgebreid dienstenportfolio, waaronder high-end bedrijfs- en IT-advies, systeemintegratie, applicatieontwikkeling en -onderhoud en infrastructuurbeheer. evenals 150 IP-gebaseerde diensten en oplossingen.

Jan Fokke’s expertise ligt in organisatieontwerp, ontwikkeling en implementatie, digitale transformatie, verandermanagement en outsourcing. Als senior leider, senior manager en consultant heeft hij diverse grote organisatorische veranderingen geleid vaak inclusief herstructurering en outsourcing. Waarvan vele opdrachten in de zorg waaronder MST en UMCG.

Met meer dan 30 jaar ervaring is Jan Fokke nog steeds gepassioneerd over business en  IT alignment in organisaties en over digitale verandering die mogelijk is door technologie.

Naast zijn werk is Jan Fokke een bevlogen, gecertificeerd, bestuurder. De bestuurlijke en toezichthoudende rollen betreffen: raad van toezicht Vriezenhof (Vriezenveen) ,kerkbestuur, vluchtelingen werk, pensioenfonds, start-up mentoring en ConsultingKids.

Jan Fokke is in het kader van het Linnean initiatief gevraagd om als patiënt advocate op te treden. Jan Fokke is naast Vice President van CGI en bestuurder, ook, sedert begin jaren 90, chronisch reuma patiënt.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Volg Linnean online

  

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen