Submenu

Waardegedreven zorg-opleidingen

ProfielfotoMarloes Zuidgeest 09-04-2021

In Nederland en internationaal zijn er diverse mogelijkheden om u op te leiden in het gedachtengoed van waardegedreven zorg.

Nederland

 • Advanced Training Program Waardegedreven Zorg - eind oktober
  Een leergang die professionals kennis en kunde biedt om een voortrekkersrol op het gebied van waardegedreven zorg te vervullen. Deelnemers krijgen concrete handvatten om de ontwikkelingen in de eigen organisatie op gebied van waardegedreven zorg een stap verder te brengen. Het curriculum is binnen het NFU-consortium Kwaliteit van Zorg ontwikkeld, mede op basis van succesvolle voorbeelden uit de VS (Intermountain Healthcare) en Zweden (Jönköping County), en wordt door samenwerkende umc's regionaal gegeven. De training staat open, ook voor medewerker van niet UMCs. De najaarseditie start eind oktober en vindt online plaats. 

   Meer informatie     Flyer  

 • Erasmus MC Summer course VBHC - 23-27 augustus
  Het vijfde jaar dat het Erasmus MC een cursus organiseert rond theorie en implementatie van waardegedreven zorg. De cursus kenmerkt zich door veel internationale sprekers en wordt georganiseerd in samenwerking met  ICHOM als EUHA (European University Hospital Alliance). 

   Meeer informatie.    Aanmelden   
   
 • The Decision institute - doorlopend
  The Decision Institute organiseert gedurende het jaar diverse inspiratie bijeenkomsten, bespreekt casussen en heeft workshops rond specifieke waardegedreven zorg onderwerpen. Ook kunt u een green belt of yellow belt halen.  

  Meer informatie
  ​​​

Internationaal

 • Intensive VBHC course - Boston - januari (aanmelden zomer ervoor)
  Ieder jaar opent HArvard haar deuren voor internationale gasten tijdens de intensive VBHC course. Een vijfdaagse cursus rond casusses van waardegedreven zorg. Ieder jaar is er plek voor 80 kandidaten om mee te doen aan deze gratis cursus over waardegedreven zorg.

  Meer informatie     Ervaringen van cursist 2020 

Afbeeldingen

Volg Linnean online

  

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen