Stel uw vraag aan Waardegedreven ZorgExperts

10-06-2020
238 keer bekeken

Linnean verbindt, inspireert en adviseert over de implementatie van waardegedreven zorg. Omdat fysieke bijeenkomsten niet kunnen plaatsvinden, is verbinden en netwerken momenteel wat lastiger. Als netwerkorganisatie reiken wij graag de helpende hand, door vraag en aanbod aan elkaar te koppelen.

Dat doen we met ‘Vraag het de Waardegedreven ZorgExperts'. Op basis van uw vraag over waardegedreven zorg, zoeken wij een expert die deze kan beantwoorden, of die u op weg helpt met het vinden van uw antwoord. Deze experts zijn leden van Linnean of deskundigen van buitenaf. Denk aan vragen over de implementatie van het meten van patiëntervaringen of patiënt gerapporteerde uitkomsten (PREMs of PROMs), het evalueren van initiatieven, verschillende methodieken om kosteninformatie inzichtelijk te maken en uitdagingen op het gebied van data en IT. Neem vooral een kijkje op ons platform om inspiratie op te doen.

Om Waardegedreven ZorgExperts succesvol te maken, verzoeken wij u:

  1. Om uw vraag voor een Waardegedreven ZorgExpert in te dienen via dit formulier.
  2. Uw profiel te updaten en aan te vullen met uw contactgegevens en expertise en de projecten waar u zich mee bezighoudt. Zo kunnen we u vinden als iemand uw expertise nodig heeft.

Wij hopen van harte dat u uw vragen aan ons stelt, wij koppelen u dan aan de juiste persoon. Zo helpen we elkaar en blijven we verbonden! Doet u mee?  Stuur uw vraag in vóór 26 juni 2020.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Volg Linnean online

  

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen