Inspiratiebrief augustus 2020

20-08-2020
227 keer bekeken

De inspiratiebrief van augustus, met daarin aandacht voor de twee eerstvolgende Linnean-evenementen: het online werkbezoek aan het Catharina Ziekenhuis op 10 september en de webcast over kwaliteitsregistratie op 24 september. Lees de hele nieuwsbrief onderaan de pagina.

Digitaal werkbezoek Catharina ziekenhuis

Linnean neemt op 10 september een (digitaal) kijkje in de keuken van het Catharina Ziekenhuis, om precies te zijn in het Hartcentrum. Inmiddels hebben meer dan 120 personen zich opgegeven voor het werkbezoek Waardegedreven zorg als medicijn voor het zorgsysteem. Benieuwd naar de sprekers, het programma en hoe u zich kunt aanmelden? Lees dan de nieuwsbrief of ga naar de agenda.

Webcast kwaliteitsregistraties

Hoe verbeter je de kwaliteit van zorg op basis van kwaliteitsregistratie-data? Dat is de centrale vraag die dagvoorzitter Philip van der Wees, hoogleraar paramedische wetenschappen, tijdens de webcast van 24 september aan de aanwezige deskundigen stelt. Van registreren van data naar meervoudig gebruik: ervaringen van koplopers, is het thema van de webcast. In de nieuwsbrief leest u meer over de tafelgasten. Aanmelden doet u hier.

Lees de inspiratiebrief

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Volg Linnean online

  

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen