Linnean: 2020 in beeld

11-01-2021
507 keer bekeken

De implementatie van waardegedreven zorg in Nederland versnellen, dat is het doel van Linnean. Om dat doel te bereiken verbinden wij patiënt(organisaties), zorgverleners, beleidsmedewerkers, zorginkopers en onderzoekers. In ons jaarverslag leest u wat we in 2020 voor elkaar kregen.

Vorig jaar kwamen we bijeen in één fysieke bijeenkomst, vier digitale landelijke netwerkbijeenkomsten, één internationale bijeenkomst en één digitaal werkbezoek. We lieten ons inspireren over het visualiseren van data, data en it in het proces van samen beslissen, data uit kwaliteitsregistraties, omgaan met onzekerheid in de zorg, en het gebruik van zorgbundels als innovatieve manier van bekostiging. Het werkbezoek aan Isala werd verplaatst, maar bij het Catharina Ziekenhuis werd meer verteld over het meten en verbeteren van uitkomsten, netwerkorganisatie en inkoopmodellen. Daarnaast waren veel leden actief in werkgroepen, zo bekroonde de werkgroepen  onderwijs en opleiden en data en IT hun werk met een white paper.

In verbinding met elkaar

Centraal bij alle activiteiten en producten van Linnean staat het motto ‘In verbinding staan met elkaar, met collega’s binnen en buiten uw organisatie’. Die verbinding hebben we ook in 2020 proberen te realiseren met het actief uitdragen van ons netwerk. Al meer dan 850 Linnean-leden (groei van 500 leden) hebben een profiel op onze website. Op de nieuwe online omgeving werden veel praktijkvoorbeelden en  inspiratieverhalen toegevoegd.

Weten wat Linnean in 2020 nog meer gedaan heeft? In ons jaarverslag ‘Linnean: 2020 in beeld’ leest u alles over de georganiseerde activiteiten en opgeleverde producten van vorig jaar. Download het hieronder.

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

X (voorheen Twitter)

Volg Linnean online

  

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen