Webcast 'Waardegedreven Zorg met uitkomsten én kosten' op 30 september a.s.

13-07-2021
443 keer bekeken

Aandacht voor kosten is binnen waardegedreven zorg-initiatieven tot op heden nog schaars gebleven. Linnean werkgroep Kosten wil daar verandering brengen en organiseert daarom op 30 september de interactieve webcast 'Waardegedreven Zorg met uitkomsten én kosten'.

Programma webcast

We starten met een plenaire sessie, waarin een panel van deskundigen (clinicus, patiënt, financieel professional) aan de hand van verschillende stellingen inzoomt op de (on)mogelijkheden en het belang van kosten. Vervolgens presenteert werkgroepvoorzitter Wilbert van den Hout het advies van de werkgroep, dat als de webcast de naam 'Waardegedreven Zorg met uitkomsten én kosten' draagt.

In het tweede deel van de bijeenkomst gaan we in deelsessies uiteen om te praten over kosten-gerelateerde onderwerpen, variërend van 'kosten in mijn zorgpad. Waar te beginnen? Help!' tot 'de kostenparadigmashift: van DBC naar patiënt'. 

Iedereen is welkom
Iedereen, ongeacht het kennisniveau op het gebied van kosten in de (waardegedreven) zorg, is van harte welkom bij de webcast.
Daarnaast hopen we met deze webcast een brug te slaan tussen de medisch en financiële werelden. Daarbij kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Help ons door u samen met een medisch of financieel professional aan te melden voor de webcast. 

Aanmelden

Ik ben geïnteresseerd om deel te nemen

Meer weten? Lees deze interviews:

In het kader van de webcast vond een reeks interviews plaats:

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Volg Linnean online

  

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen