Linnean jaarplan 2022

17-02-2022
436 keer bekeken

In 2022 zet Linnean haar activiteiten voort. Benieuwd wat we precies van plan zijn? Open snel ons jaarplan.

Het Linnean Initiatief is een landelijk multidisciplinair kennisnetwerk dat verbindt, inspireert en adviseert bij de implementatie van waardegedreven zorg in Nederland. 

In ons jaarplan nemen we je mee op de volgende onderdelen. We leggen uit wat het Linnean Initiatief is, hoe wij waardegedreven zorg als norm zien en we geven inzicht in onze zes bouwstenen. Dit gaat van de patiĆ«nt centraal zetten tot samen zijn we een beweging. De werkgroepen lichten toe wat hun plannen zijn. De informatiestromen en hoe de organisatie eruit ziet geven wat achtergrond informatie. 

De koers voor 2022
In 2022 onderscheiden we vier thema's die terugkomen in onze activiteiten: samen met de patient, de horizon van waardegedreven zorg verbreden, inspireren en enthousiasmeren en netwerkactiviteiten. In 2022 organiseren we vijf bijeenkomsten, waaronder een lustrum-editie op 29 september. Ook starten we iets nieuws: ontmoet Waardegedreven ZorgExperts. We hopen je graag bij een van onze activiteiten te ontmoeten zodat we samen waardegedreven zorg in Nederland de norm kunnen maken. 

Lees het jaarplan 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Volg Linnean online

  

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen