Inspiratiebrief februari 2023

10-02-2023
426 keer bekeken

In de Inspiratiebrief van februari 2023 brengen we je al het nieuws van deze maand. Lees over het werkbezoek aan LUMC op 16 februari 2023, het jaarplan van 2023, de WaardegedrevenZorgExpert-sessie met Wink de Boer in maart en natuurlijk nieuwe praktijkvoorbeelden en inspiratieverhalen.

 


1. Save the date: werkbezoek LUMC - Patiëntgericht en efficiënt: zorg van waarde
Op donderdagavond 16 februari 2023 brengen we een werkbezoek aan het LUMC. Gesina Glastra - van Loon, Angela van Eijk, Olaf Neve, Mark Boogers en Douwe Atsma vertellen hoe zij waardegedreven zorg in de praktijk brengen.

 

2. Zorg die werkt voor jou en met jou - Linnean jaarplan 2023
Dat is onze droom. We noemen deze droom ook wel waardegedreven zorg. Ook in 2023 streven we onze droom na door inhoudelijk bij te dragen aan de transitie naar waardegedreven zorg. Daarnaast verhogen we de impact van het netwerk door de naamsbekendheid en zichtbaarheid van het initiatief te vergroten en het netwerk te laten groeien.  

 

 3. Leer van Wink de Boer (Bernhoven)
Wink de Boer is MDL-arts en was in het verleden medisch directeur bij Bernhoven ziekenhuis. Hij gaf leiding aan de transformatie van een productie gedreven organisatie naar een kwaliteit gedreven organisatie. Op 14 maart presenteert hij zijn ervaringen met betrekking tot deze transformatie en welke ideeën hij heeft over bekostiging van acute, electieve en chronische zorg.  

 

4. Forum: in EPD geïntegreerd PROM-dashboard, hoe pak je dit aan in HiX?
Ieder lid van het netwerk van Linnean is een expert op zijn of haar gebied en daarom brengen we jullie graag met elkaar in contact. Dat kan bijvoorbeeld op ons forum. Trea Fakkeldij van Adrs stelde daar een vraag. Meerdere Linnean-leden antwoorden en sommige nodigden haar uit om een kopje koffie of thee te gaan drinken.

 

→ Lees de hele inspiratiebrief

Afbeeldingen

Inspiratiebrief

X (voorheen Twitter)

Volg Linnean online

  

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen