Van pionieren naar implementeren en verbeteren - Marinella Offerman, Erasmus MC

09-09-2023
672 keer bekeken

‘Van pionieren naar implementeren en verbeteren’ toont voorbeeld uit het waardegedreven zorg programma van het Erasmus MC. Het vraagt tijd en zorgvuldigheid om op een duurzame manier waardegedreven zorg te implementeren.

Tijdens deze video gaat Marinella Offerman in op geleerde lessen bij de implementatie van waardegedreven zorg rond Hoofdhals oncologie en hoe het toekomstbeeld eruit ziet. Deze video werd getoond tijdens het symposium ‘Geen woorden, maar waarde’ van 8 september 2023.

Marinella haar missie als psycholoog en lid van de staf KNO/ Hoofd Hals Chirurgie om de positie van patiënten en diens naasten zoveel mogelijk te versterken door hen tijdens het gehele zorgtraject optimaal te informeren. Zo krijgen patiënten meer eigen regie in gesprekken met zorgverleners. Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek maakt ze met haar team een continue vertaalslag naar de klinische praktijk en streven ze naar de meest passende zorg en voorlichting op maat in zowel de curatieve als palliatieve fase.

Van pionieren naar implementeren en verbeteren - Marinella Offerman, Erasmus MC

X (voorheen Twitter)

Volg Linnean online

  

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen