Waardegedreven Verbeteren binnen DC Klinieken

28-03-2024
106 keer bekeken

Arenda Koster, Manager Kwaliteit& Veiligheid, vertelt hoe DC Klinieken waardegedreven verbeteringen doorvoert in verschillende zorggebieden door te focussen op het standaardiseren en continu verbeteren van zorgpaden, het meten van patiëntuitkomsten en het aanmoedigen van interne benchmarking.

Arenda legt uit hoe het standaardiseren en continu verbeteren van zorgpaden bijdraagt aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Ze bespreekt ook het belang van het meten van patiëntuitkomsten met behulp van PREMs en PROMs om de zorgkwaliteit te verbeteren.

Verder belicht Arenda de inzet van interne benchmarking en de cruciale rol van samenwerking tussen verschillende professionals en afdelingen. Ze benadrukt het belang van duidelijke en toegankelijke patiëntinformatie voor een effectieve zorgverlening.

Tot slot deelt Arenda de toekomstvisie van DC Klinieken, waarbij de ambitie wordt uitgesproken om door te gaan met het verbeteren van de zorg op basis van waardegedreven zorgprincipes.

Mis deze waardevolle inzichten niet! Bekijk de presentatie van Arenda Koster en laat je inspireren door de innovatieve benaderingen van DC Klinieken om de zorg te verbeteren.

 

Waardegedreven Verbeteren binnen DC Klinieken

X (voorheen Twitter)

Volg Linnean online

  

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen