Terugkijken: Inspirerende Startbijeenkomst Waardegedreven Geboortezorg (deel II)

05-04-2024
194 keer bekeken

Voor iedereen die er niet bij kon zijn op 26 februari, hebben we goed nieuws: de presentaties van de startbijeenkomst van onze werkgroep Waardegedreven Geboortezorg zijn nu online beschikbaar! De bijeenkomst, die een ongekende belangstelling trok, markeerde een inspirerende aftrap in onze missie om de geboortezorg op vernieuwende wijze te verbeteren.

De sessies, verzorgd door eerstelijns verloskundigen Marije Lamain - de Ruiter, Elise Neppelenbroek, en projectleider waardegedreven zorg, Audry van der Veen, boden diepgaande inzichten in het belang van een gezamenlijke aanpak. Hun presentaties waren een bron van kennis, waarin zij hun visie en praktische tips deelden over hoe we de geboortezorg naar een hoger niveau kunnen tillen, met een onverdeelde focus op wat werkelijk telt.

De kracht van samenwerking, innovatie, en pati├źntgerichtheid stonden centraal tijdens deze bijeenkomst. Deze elementen zijn essentieel in onze streven naar een waardegedreven geboortezorg, die niet alleen de kwaliteit van zorg verbetert maar ook zorgt voor een betere ervaring voor moeders en families.

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een belangrijke beweging in de zorgsector. Door de presentaties terug te kijken, kun je je laten inspireren door de toewijding en expertise van onze sprekers. Samen kunnen we een verschil maken in de levens van vele gezinnen door de geboortezorg te innoveren en te optimaliseren.

Mis deze kans niet om bij te leren en ge├»nspireerd te raken. Bekijk de presentaties vandaag nog en word deel van onze gemeenschap die zich inzet voor een waardevollere geboortezorg. Jouw inzichten en bijdragen kunnen helpen om deze belangrijke sector verder te vormen en te verbeteren. Laten we samenwerken aan een toekomst waarin elke geboorte wordt ondersteund door zorg van de hoogste kwaliteit. 

Geintresseerd? Binnenkort kan jij je aanmelden voor de volgende werkgroepbijeenkomst, hou onze agenda goed in de gaten.

Startbijeenkomst Werkgroep Waardegedreven Geboortezorg

X (voorheen Twitter)

Volg Linnean online

  

Over ons

Het Linnean Initiatief is een landelijk netwerk van koplopers en aanjagers van waardegedreven zorg. 

Lees meer

Linnean-netwerk

Ook deelnemen aan het Linnean-netwerk?
Sluit u aan bij het netwerk.

Contact

Stichting Linnean Initiatief
KvK: 75738007

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie, tips of suggesties.

linnean@zinl.nl
Contact

 

 

Cookie-instellingen